joi, 3 aprilie 2008

Champions League - Gunners pegged back by Kuyt


Arsenal si Liverpool au terminat nedecis prima mansa din sferturile de finala ale Ligii Campionilor si totul se joaca pe Anfield Road peste o saptamana!
Partida a fost condusa la centru de Pieter Vink, ajutat pe margini de asistentii Adriaan Inia si Hans Ten Hoove (toti din Olanda).

Dupa un prim sfert de ora sarac in ocazii mari de poarta, au venit doua mari ocazii la poarta lui Reina. Van Persie a trimis un prim sut din 8 metri peste poarta dupa ce ramas fara in fata cu portarul oaspetilor (min.20), iar apoi a prins un sut din afara careului la coltul scurt, insa mingea a fost respinsa in ultimul moment in corner (min.22). Acelasi Van Persie a fost omul 'pericol' la poarta adversa, de aceasta data a reusit o centrare perfecta pentru lovitura de cap imparabila a lui Emmanuel Adebayor , 1-0 in minutul 23!



Liverpool nu s-a lasat mai prejos si a dat o replica pe masura. La doar 3 minute de la deschiderea scorului, Gerrard a facut senzatie in banda stanga de atac a oaspetilor, a centrat perfect in fata portii, iar Kuyt, dintre doi adversari, a reusit sa impinga balonul pentru 1-1!

Dupa pauza, Rafael Benitez a incercat sa ofere un plus de prospetime in atacul echipei sale, si l-a introdus in teren pe tanarul de 19 ani, Theo Walcott in locul lui Robin Van Persie. In minutul 66, Eboue a reluat o minge din 7 metri, insa Skrtel a respins excelent din cadere de pe linia portii! Imediat la faza urmatoare la aceeasi poarta, Hleb a cazut in careu dupa ce a simtit pe el o mana pusa de Kuyt, insa centralul partidei a lasat jocul sa continue.

Repriza secunda a fost prelungita cu 3 minute, timp in care Arsenal a mai avut o ocazie prin Fabregas. Scor final, Arsenal - Liverpool 1-1.

Liverpool obtine un punct foarte importanata si porneste cu prima sansa in returul de pe Anfield.

Niciun comentariu: